Gildedagen

 

Alle gecertificeerde gildeleden worden jaarlijks uitgenodigd op de Gildedag. Een dag waarop ervaringen met het werken met het bordspel worden gedeeld en elk lid een nieuwe (offline of online) werkvorm introduceert en toelicht. De basisvisie van het gilde om met elkaar te leren in asynchrone wederkerigheid wordt hier in de praktijk omgezet door elke Ontwikkelingskundige.

De recentste Gildedag ging door op 14 september 2021 (van 9u30 tot 17u). Het betrof hier een IRL-meeting. Tussentijds was er ook een ONLINE-groepsmeeting op 7 april 2021. De volgende Gildedag gaat door op woensdag 6 april 2022.

  • Gildedag 2021

Mensen opleiden en ze dan daarna terug zien in het Gilde waar het van en met elkaar leren centraal staat. Dan kan ik ook halen en gevoed worden. Gaaf zoals je dan samen kunt werken en deze mensen zó stevig staan dat ze inmiddels prima in staat zijn tegelijk op meerdere niveaus te denken en te handelen.

 

Dus we waren én bezig met een casus, én het proces aan het observeren en doorvoelen én vakinhoudelijk de methodische stappen onderzoeken, én complimenten formuleren op persoonsniveau. Allemaal tegelijk en iedereen nam eigenaarschap waardoor er door iedereen optimaal geleerd is. Wat een prachtig resultaat!

  • Gildedag 2020

Er werd hard en enthousiast gewerkt. En ook Corona-proof!

De deelnemers kregen ook een primeur: het online kaartspel!