Kaartset Leren Concretiseren

Niets is zo frustrerend voor een begeleider dan dat mensen na een gesprek gewoon blijven doen wat ze al deden. Binnen de Methode Ontwikkelingskunde is zorgvuldig gekeken naar fases van ontwikkelen waarbij de 5e fase heel specifiek gericht is op leren concretiseren. Dit kleine, zeer specifieke onderdeel van de methode is als coach, opleider of supervisor te gebruiken binnen de gebruikelijke begeleidingsvormen. Een snufje ontwikkelingskundig denken verweven in je dagelijkse praktijk.

 

Deze kaartset kan je aanschaffen aan €32,50 per set (incl. BTW en verzendkosten). Daarvoor ontvang je …

 

de 50-delige kaartset met 150 verdiepende, eclectische vragen gericht op resultaat en de 5-trapsraket-tool om steeds specifieker een einddoel op te delen in korte, haalbare stappen waar met plezier en motivatie aan gewerkt wordt. De aankoop van de kaartset geeft je ook toegang tot het online kaartspel.

Je kan deze set bestellen door:

  • je bestelling te plaatsen via het contactformulier. Vermeld dan je bestelling (wat en aantal), naam bedrijf of organisatie, eventueel BTW-nummer, volledig postadres en je verdere contactgegevens zijn essentieel om je snel te kunnen contacteren.
  • je kan ook op de afbeelding klikken om het contactformulier meteen te bereiken.
  • bestellen kan verder ook via bol.com of de reguliere boekhandel.

EAN: 9789464371673